AKTUELNO

Njegovi pratioci na društvenim mrežama smatraju da se nije mnogo promenio.

Jedan od učesnika druge sezone "Zadruge" jeste i Adam Đogani, dvadesetdvogodišnji mladić iz Beograda koji je javnosti postao poznat zahvaljujući srodstvu sa modnom blogerkom Lunom Đogani, zvezdom prve "Zadruge", koja se, takođe, takmiči u novoj sezoni rijalitija Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Iako je u žižu javnosti dospeo zbog toga što je Lunin brat, Adam je svojim kvalitetima uspeo da očara mnoge devojke sa kojima pod istim krovom živi u Beloj kući - najpre se dopao Dorotei Jovanović, sa kojom je posle nekoliko dana zaratio, zatim Nadeždi Biljić, koja je svaku priliku koristila da u prvi plan stavi njegove manire, ali i plavokosoj pevačici Marijani Zonjić, sa kojom je, bar za sada, otišao najdalje, te su gledaoci bili u prilici da vide i kadrove u kojima razmenjuju nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da su ove zadrugarke pale na njegov šarm, manire, ali i prepoznatljiv osmeh, koji ga je krasio i tokom detinjstva, kada je nasmejan pozirao na svakoj fotografiji. Jedna od najlepših uspomena iz osnovne škole jeste Adamova fotografija sa Batom Živojinovićem, legendarnim srpskim glumcem, sa kojim je pre mnogo godina pozirao u jednom beogradskom pozorištu.

Foto: Instagram

Tada je nastala fotografija koja zauzima posebno mesto u Adamovom foto-albumu, ali i na njegovom nalogu na Instagramu, gde su ga pratioci nagradili velikim brojem lajkova i pozitivnih komentara.

Pink.rs

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'