AKTUELNO

Nikada im neće oprostiti uvrede.

Iako su zadrugari u Beloj kući samo dve nedelje, rodile su se prve simpatije, ali i svađe koje prave razdor među stanarima ovog velelepnog zdanja.

Iako su Miljana i Marija Kulić na samom početku rijaliti programa "Zadruga 2" imale veoma korektan odnos sa Lepim Mićom i Zoricom Marković, nakon samo nekoliko dana buknula je nesvakidašnja svađa kada su pljuštale uvrede sa obe strane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija je u društvu svojih cimera Radeta i Mike Vasića i Suzane Perović priznala koliko je ozlojeđena na oboje zbog izrečenih uvreda, a bili su im nekoliko puta gosti u porodičnom domu.

Đon obraz. Kaže ti: "Je*em te u usta", devojčici koja je mlađa od njegove ćerke. Dete da mi uvredi. Mića je mrtav za mene - pričala je sa gađenjem Marija, a onda ju je Suzana podsetila na svađu koju su Kulićeve imale sa Zoricom Marković:

Foto: TvPink Printscreen

Za detence od mesec dana da kaže narkomanče. Dete mi vređa pa još i unuče, znaš kad ću da joj oprostim. Može ovde da mi dubi na glavi. Nikako joj ne bi oprostila... Ne valja što sam takva. Ljudi više gotive Miljanu jer ona ima dobru dušu - dodala je Marija.

Suzana je istakla da podržava Mariju u svemu što je rekla i da bi ona na isti način postupila, a da li će ove ljute suparnice izgladiti svoj odnos, ostaje nam da saznamo u narednim danima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK! Nevenin otac tvrdi da je njegova ćerka IZMISLILA DA JE IZGUBILA GAĆEŠINU BEBU, a evo i zbog čega! (FOTO)

Marija je bila čvrsto pri svojoj odluci da se neće pomiriti sa Mićom i Zoricom, a šta je još rekla o svojim ljutim neprijateljima, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zorica Marković

'