AKTUELNO

Niko nije mogao da nasluti da je među njima bilo nečega.

Vladimir Tomović je od početka rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge 2" priznao svoje simpatije prema Staniji Dobrojević. Njih dvoje već važe za ljubavni par u Imaginarijumu, iako nisu ozvaničili vezu, međutim Stanija ne zna da deli prostor sa Vladimirovom bivšom devojkom.

Foto: Rijaliti Zadruga

Redakciji portala Pink.rs javio se izvor blizak bivšem sportisti, koji tvrdi da je Tomović bio u ljubavnoj vezi sa još jednom aktuelnom zadrugarkom.

Vlada je bio sa Miljanom Arsić. Oni su bili zajedno skoro godinu dana i odlično su se slagali. Rastali su se zbog različitih životnih ciljeva, ali su, kao što vidite i sada u korektnim odnosima. Ne znam zašto to nisu rekli nikome, ali njihovi prijatelji i porodice to vrlo dobro znaju. I sada se primećuju varnice između njih dvoje iako se Vlada muva sa Stanijom. Mislim da od toga nema ništa, sa njom se samo igra, on će se uskoro pomiriti sa Miljanom - rekao je za Pink.rs dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako bi proverili ove informacije, stupili smo u kontakt sa majkom bliznakinja Miljane i Nevene Arsić, Slađanom Arsić, koja nam je potvrdila da je bivši sportista bio u ljubavnoj vezi sa njenom ćerkom.

Tomović je bio sa Miljanom. Oni su bili zajedno. Tomović igra kako igra, ide na najjaču, znate kako on igra, a ustvari sve vreme... - bila je zagonetna majka bliznakinja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PROŠLOST GA PROGANJA: Sloba izašao u provod, a onda je počela pesma koja ga je sigurno podsetila na Lunu! (FOTO)

Kako će Stanija reagovati kada sazna ovu informaciju i da li će se Tomović zaista pomiriti sa Miljanom, kao što tvrdi njegov prijatelj, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Miljana Arsić

#Nevena Arsić

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'