AKTUELNO

Gaćeša otvorio dušu svojoj lepšoj polovini.Priznao joj ono što nije nikome do sada!

Nakon gledanja snimaka  i burne noći, ovonedeljni vođa Bojan Gaćeša i njegova izabranica Olja Bajrami  sumiraju utiske večeri, te im jedna stvar oboma nije jasna. Naime, Olja je rekla da ne veruje baš Neveni Arsić oko njene navodne trudnoće, sa čim se njena jača polovina složila.

Foto: TV Pink

Dobar je čovek. Ali nešto mi tu smrdi. Ti si rekao da ste bili letos zajedno, a ona zimus - rekla je Olja

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ti neko tek tako da da svr*i, ko zna kome još tako daje, razumeš li o čemu ti pričam - kazao je Bojan, i dodao svoj stav prema deci:

Foto: TV Pink

Dete ne planiram pre 30. godine. Ona mi je jednom kroz nebitnu priču rekla trudna sam. Nit je odradila neki test, niti bilo šta. Kad bi mi poslala sliku uktrazvuka, možda bi joj poverovao, nego mi prosula priču kao pobacila, prokrvarila. To je nebuloza. Moje šanse za bebu se smanjuju za 30 odsto,jer sam pod steroidima.Inače, moja devojka sa kojom sam bio dve godine je bila zaista trudna, imala je kiretažu, i izgubili smo dete. A ovo sa Nevenom je totalno druga priča. Ništa nije tu niti jasno niti čisto. Od obaveze ne bežim. I, generalno u životu imam stav koji je i te kako protiv abortusa.

Nakon ovih reči Olja i Bojan su se dotakli i drugih tema, a onda su krenuli da razmenjuju nežnosti te su se prepustili sočnim poljupcima i strastima. Kako je to sve izgledalo možete videti u video-prilogu u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

'