AKTUELNO

Zadrugari komentarišu vrelu akciju između Bojana i Maje

Konačno je počela sezona gledanja snimaka u " Zadruzi" . Intrigantan snimak veče je doveo do usijanja, a danas je uneo tenziju između Olje Bajrami, Bojana Gaćeše i Maje Marinković, koji su glavni akteri pomenutog video klipa.

Naime, zgodna ukućanka Maja zanela se u radionici sa bojama dok je slikala, a ovonedeljni vođa ponudio se da joj razređivačem očisti zadnjicu. Marinkovićeva i Bojan su otišli zajedno na farmu, skinuli se i krenulo je čišćenje. Bojan je razrežovačem i peškirom trljao zadnjicu svoje cimerke ne bi li skinuo crvenu boju. Međutim, boja se čvrsto držala na njenom telu, pa je potrajalo. Bojan nije odustajao, a vidno je bio uporan. Kada je njegova devojka to saznala izbila je svađa između zadrugarki, a evo šta je Maja rekla na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je pogledala klip, Gaćešina devojka je rekla da joj postupak njenog dečka nije zasmetao.

Ne mogu ja njemu ništa da zabranim. Jesmo u vezi, ali šta da radim - rekla je Olja

Foto: TV Pink Printscreen

Između Bojana i Olje je lažna veza. Olja kao da je pala sa Marsa. Nema dostojanstva. A ti Boki, idi od devojke do devojke. Olja nije osoba za žaljenje, sama po sebi je jadna - prokomentarisala je novopečena majka Miljana Kulić

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče ja bih je skinuo i celu trljao - rekao je Toma.
Ljubomoran je i jako mu je krivo što me ni jedan muškarac ovde u rijalitiju ne zanima - odbrusila je Maja.
Mislim da je Olji mnogo više stalo nego Bojan. Olja nije u pravu zbog svega ovoga što joj se dešava, treba da drži do sebe - ubacila se Luna.

Kako je izgledao rezime cele situacije, i šta su sve cimeri rekli možete pogledati u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Bojan Gaćeša

'