AKTUELNO

Izgledali su potpuno drugačije.

Gagi Đogani i Anabela Atijas bili su  jedan od najpopularnijih dens duo devedesetih godina u Srbiji. Pored toga što su stvorili veliku porodicu, oni su Srbiji ostavili neke od najboljih dens hitova koji se i dan-danas slušaju.

Gagi se nakon razvoda sa Anabelom povukao iz medija, dok je Anabela nastavila da snima pesme kao solo umetnik. Nekoliko godina kasnije upoznala je sadašnjeg muža Andreja Atijasa sa kojim je dobila ćerku Blankicu. Ćerke Luna i Nina su nastavile život sa Anabelom, uz održavanje odnosa sa svojim ocem. Gagijeve ćerke su na iznenađenje mnogih prihvatili  Andreja kao drugog oca koji ih nije odvajao u odnosu na njegovu biološku ćerku Blankicu.

Foto: Pink.rs

Najstarija ćerka Luna Đogani je došla u žižu interesovanja zbog ulaska u rijaliti "Zadruga" i veze sa oženjenim, a sada razvedenim, pevačem Slobom Radanovićem. To je jedan od razloga zbog kojih novinari pomno prate svaki pokret članova ove poznate porodice.

Javnost je danas iznenadila fotografija sa venčanja Đoganijevih na kojoj je Anabela plavuša u venčanici od čipke, dok je Gagi nosio plavo odelo sa šarenom kravatom.

Foto: Printscreen Instagram

Dobro izgledaju shodno vremenu kad je fotografija nastala - glasio je jedan od najzapaženijih komentara.

Pročitaj više: U ZADRUZI 2 ĆE MORSKIM ZALIVOM PLOVITI JAHTE, BRODOVI, ČAMCI I SKUTERI: Učesnici će ih koristiti kao prevozna sredstva, a evo šta ih još OČEKUJE! (FOTO)

I. R.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'