AKTUELNO

Otkada su zajedno oni se ne razdvajaju.

Pevačica Nevena Božović je već pola godine u vezi sa pilotom iz Budve Nikolom Ivanovićem, a par je, kako glasine kruže odlučio da vezu kruniše brakom. Iako je na početku veze krila svog partnera mediji su ubrzo otkrili identitet pilota.

S obrizom da Nevena nekoliko nedelja u Budvi provodi dane svog odmora, pojedini izvori spekulišu da se mlada pop pevačica upustila u pripreme za bajkovito venčanje. Nakon blagoslova koji su dobili od obe porodice, Nevena i Nikola se polako pripremaju za jedan od najbitnijih događaja u njihovim životima.

Otkada su zajedno oni se ne razdvajaju. Čim je krenula letnja sezona Nevena je sve nastupe koje je imala u Crnoj Gori prihvatila i tako sve poslove prebacila na primorje kako bi bila sa Nikolom. Najviše vremena provode u Budvi, a sada kada su došli njeni roditelji svi smo posumnjali da nešto veliko spremaju - kaže izvor blizak pevačici.

Pročitajte više: U ZADRUZI SE NISU PODNOSILE, A SADA SU UHAĆENE ZAJEDNO U PROVODU: Evo sa kim Luna Đogani lumpuje do jutra! (FOTO)

I. R.

#Nevena Božović

'