AKTUELNO

Duboko ćete se potresti kada budete pročitali njihovo prvo dopisivanje.

Bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Tomislav Panić ostavio je veliki utisak na publiku svojim manirima i lepim vaspitanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj maneken je imao veoma turbulentnu i strastvenu vezu sa Minom Vrbaški, koja se neslavno završila, ali Toma nikada nije davao negativne komentare o svojoj bivšoj.

Iako je delovalo kao da Panić nema nijedan problem u životu, s obzirom na njegovu odmerenost i smirenost, stvari nisu baš onakve kakvim se na prvi pogled čine.

Foto: Printscreen Youtube

On je se svojim pratiocima na Instagramu podelio nešto što o njemu javnost do sada nije znala. Naime, jedan pratilac je pitao Tomu da li ima brata ili sestru, a njegov odgovor šokirao je sve.

Inače, imam i brata i sestru. Sestru nisam video od svoje četvrte godine. Nismo u kontaktu - napisao je maneken.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NOVO SLAVLJE KOD PRIJOVIĆKE I FILIPA! Pevačica i njen muž danas imaju poseban razlog za sreću! (FOTO)

Podsetimo, Tomin brat Petar Peca Panić bio je nekoliko puta u studiju televizije Pink kao manekenova podrška, a o sestri nikada do sada nisu govorili.

Nedugo potim, Panić je dobio još jednu poruku na svom intagram profilu i shvatio da mu je pitanje o sestri postavila sestričina.

Foto: Instagram

Ovo pitanje je postavila devojčica kojoj sam ja ujak a da pritom ja to nisam ni zano, čak joj ni ime nisam znao. Vidi, srećo moja, jedva čeka ujak da vas upozna. Šta ti je život! Svoju sestru, a tvoju majku nisam video od svoje 4. godine, kada sam i postao ujak jedne prelepe devojčice i mislim da se zove Anđela. Nadam se da ću je sresti opet, posle 20 godina - napisao je Toma dirljivu poruku svojoj sestričini.

Ovo je sigurno raznežilo i rasplakalo sve koji su videli prvo dopisivanje ujaka i sestričine. Pratioci su poželeli Paniću da se ponovo nađe sa svojom sestrom i da nadoknade izgubljeno vreme.

R. L.

#Peca Panić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'