AKTUELNO

Đoganijeva će poludeti kada ovo vidi.

Kristina Kija Kockar ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu", kao bivša stjuardesa i prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića, a iz istog izašla kao pobednica i miljenica nacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je Radanović u Beloj kući prevario sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani. Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i očuh Andrej Atijas, svim srcem su podržali ovu ljubav sa oženjenom Pinkovom zvezdom, uprkos tome što im se Kija ubrzo pridružila u Beloj kući.

Animozitet između dve ljute rivalke, blogerke i bivše stjuardese, zahvatio je velike razmere, a Kijina najveća protivnica postala je Lunina mama, Anabela.

Foto: RTV Pink

Njih dve su se često prepucavale, a netrpeljivost nije prestala ni nakon završetka rijalitija. Kristina je primetila da Anabela i njen suprug Andrej redovno "lajkuju" na društvenim mrežama sve negativne objave upućene njoj, te je sigurna da za njih ovaj "rat" nije završen.

Videla sam to i mnogo sam se smejala. Urnebesno mi je smešno i to i oni sami. Ja sam u svom životu uvek bila glavna glumica, a očigledno sam i u njihovom, tako da me ništa ne čudi. Da, njima se svet vrti oko mene. Kao što se meni svet vrti oko mene, tako se i njima svet vrti oko mene. Za mene se rijaliti završio, a za nju, Anabelu i Andreja očigledno nije. Ja sam nastavila dalje, gradim karijeru i oni me ne zanimaju - rekla je Kockareva.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: KRENULO MU U ŽIVOTU! Bivši zadrugar opkoljen ženama, ne zna šta ga je snašlo! (FOTO)

Luna je po napuštanju Bele kuće izbegavala da se oglašava ovim povodom, ali nema sumnje da će sada napraviti izuzetak, s obzirom na to da Kija nije imala najlepše reči za njenu majku i očuha.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'