AKTUELNO

Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala - rekla je Ceca.

Naša poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svoju karijeru započela je još kao dete i osvojila srca mnogobrojne publike. Ceca je po mišljenju mnogih, jedna od najzgodnijih pevačica na estradi.

Foto: Instagram

Za svoje najdraže fanove ona je sada otkrila tajnu svoje vitke linije i odgovorila na često postavljena pitanja u vezi sa njenim fizičkim izledom.

Foto: Pink.rs

Pevačica je izjavila da od hrane najviše voli da jede meso i salate i da ima sreću što je većina dijeta upravo bazirana na ovoj vrsti hrane.

Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bili samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gde to provereno dobro pripremaju. Moja sreća je što je većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi - rekla je Ceca.

Foto: Pink.rs

Najveća balkanska folk zvezda otkrila je da tajna njene vitke linije leži u tome da jede sve što poželi u malim količinama, ali i da izbegava hranu koja joj ne prija.

Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala. Mislim da je to tajna mog uspeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija - rekla je pevačica.

Foto: E-stock, Pink.rs

O tome koliko je pobožna Ceca se pohvalila svojim najvernijim fanovima i rekla kako posti svaki post po crkvenim pravilima isključivo iz verskih razloga, ali i da od toga ima slučajne koristi.

Svaki post postim po crkvenim pravilima. Prvi post mi je baš teško pao, nakon njega sam se navikla. Nemam krize gladi, ali naravno da imam želje za nekim namirnicama. Postim iz verskih razloga, a sve ostalo je slučajna korist - ispričala je Ceca.

Foto: EKSKLUZIVno

Pink.rs

#Ishrana

#Svetlana Ceca Ražnatović

'