AKTUELNO

Više i ne krije da sa njim provodi vreme.

Drugoplasirana učesnica Zadruge, Luna Đogani mesecima je bila pod velikim medijskim pritiskom otkad je napustila najgledaniji rijaliti. Iako je poznato da je tokom svog devetomesečnog boravka u Beloj kući bila u vezi sa oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem, oni su odmah po izlasku stavili tačku na svoju romansu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Iako je vidno da se Luna polako, ali sigurno oporavlja od osuda i neprijatnih situacija, ona se nakon kraćih putovanja uputila i ka poznatim beogradskim splavovima gde je uživala u društvu svojih najbližih uz hitove svojih roditelja koji su bili na vrhu popularnosti devedesetih. Njihova grupa ,,Funky G" i danas živi uz hitove ,,Samo u snu" i ,,Ti si nešto najbolje", a to je njihova ćerka i zabeležila storijem na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim, ona je pored toga uživala i u društvu bivšeg zadrugara Marka Miljkovića sa kojim je imala brojne konflikte u Zadruzi, a sa kojim je odmah nakon napuštanja započela prisno prijateljstvo.

Foto: Printscreen Instagram

Iako se i tada spekulisalo o simpatijama koje Đoganijeva gaji prema njemu, ona se na te priče nije obazirala pa je nastavila da se zajedno sa njim eksponira u javnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Ni Marko nije ostao imun na njihovo druženje, pa je i on objavio fotografiju sa njom, a na kojoj se može primetiti da su srećni i nasmejani.

Da li je to znak da će se među njima uskoro nešto više dogoditi, ostaje da vidimo.

K.Ristić

#Luna Đogani

'