AKTUELNO

Vrlo neprijatna situacija.

Bivši rijaliti par Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su tokom emisije "Zadruga - Narod pita", koja je bila emitovana pre nekoliko dana, sa voditeljem Darkom Tanasijevićem podelili sve novitete iz svojih privatnih života.

U emisiji su se u nekoliko navrata mogle primetiti varnice između njih dvoje kada su pričali o svom odnosu koji su imali u "Zadruzi" i onome što imaju sada. Čak su se i "koškali, bacali koske", a u jednom trenutku je Mina zagrlila Đeksona i rekla da ga voli, ali se ubrzo potom ogradila da je to rekla u šali.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je uplovila u novu emotivnu vezu sa Igorom Terzićem, ali njeno ponašanje tokom emisije i blizak odnos sa Đerićem zasmetali su njenom dečku, koji joj je tokom emisije poslao nekoliko poruka kada joj je prebacio zbog toga.

Izvor blizak našem portalu ih je video po završetku emisije kako zajedno odlaze i sedaju u njegov automobil, a onda nam ispričao kako se završio njihov rastanak.

Foto: TvPink Printscreen

Izašli su nasmejani iz zgrade Pinka, nisu obraćali pažnju ni na koga već su bili preokuprani nekim drugim stvarima. Non-stop su držali telefone u rukama. Zaputili su se do njegovog automobila, tu su proveli nekoliko trenutaka gledajući u telefon i šapućući jedno drugom nešto. Pretpostavljam da su gledali snimke iz sinoćne emisije i smišljali plan za njenog dečka, budući da je imala neprijatnu situaciju u studiju kada joj je on prebacio za njeno i Đeksonovo ponašanje. Nakon toga je Mina izašla iz automobila, a on sam nastavio vožnju - rekao je naš izvor.

Da li je posredi neka svađa između njih dvoje, pa reper nije želeo bivšu devojku da odveze kući ili nešto sasvim drugo, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: VRATILA SE U BEOGRAD, PA SE RASTUŽILA! Luna poslala čoveku svog života važnu poruku! (FOTO)

Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'