AKTUELNO

Zasmetale su joj reperove reči.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, bivši rijaliti par, gostovao je u sinoćnoj epizodi emisije "Zadruga - Narod pita", a njihov domaćin je bio novinar i voditelj Darko Tanasijević.

Foto: TvPink Printscreen

Poznato je da su Mina i Đeksonova bivša devojka Tijana Stojanović putem društvenih mreža tagovale jedna drugu i usaglasile se da svom bivšem dečku daju epitet "pi*kopaćenik". To je Đeksona pomalo iznerviralo, pa im je uzvratio kritikom i nazvao tu situaciju "odvratnom".

Na ovo nije ostala imuna ni Tijana, pa je u toku emisije poslala poruku Mini kojoj je prokomentarisala njegovu izjavu.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Priča da je odvratono to što ste vas dve okej, a nije odvratno što smo se videli. Pljuje tebe i priča kako smrdiš i kako ništa ne bi imao sa tobom, a sad ti se šlihta. Paljba - poslala je Đeksonova bivša poruku Mini.
Ona je degenka. One znaju da imaju sreće sa mnom. Odvratno mi je to što se taguju - prokomentarisao je Đekson ono što je Tijana pisala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MINA NA IVICI SUZA ZBOG DEČKA, ĐEKSON JE PROVOCIRAO SVE VREME! On joj poslao poruku tokom emisije, ona ga odmah pozvala! (VIDEO)

Mina je istakla da ima sasvim korektan odnos sa Đeksonovom bivšom, ali da se preterano ne čuju, a šta je sve Đekson rekao o ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tijana Stojanović

#Zadruga - Narod pita

'