AKTUELNO

Đerić je inicirao ovaj susret.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja i novinara Darka Tanasijevića su bivši rijaliti par Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson koji je svojim postupcima, odnosno svađama, ali i romantičnim trenucima ostavili veliki pečat tokom boravka u rijalitiju "Zadruga".

Pročitajte još: KRIJU DA ĆE POSTATI RODITELJI! Upoznao je devojku odmah po izlasku iz ZADRUGE, a ona je VEĆ TRUDNA? (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je imao vrlo škakljivo pitanje za njih dvoje, a ono se odnosilo na njihov tajni susret koji su želeli da sakiju od javnosti. Mina i Đekson su u prvi mah želeli da izbegnu ovaj odgovor, pa su čak i negirali.

No, međutim, posle pregovora Đerić je priznao da je ipak palo jedno viđanje.

Više neću da dolazim u emisije, ti Darko sve saznaš... - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Videli smo se... nebitno. Pa šta...Video sam se sa svakim iz Zadruge....Ja sam zvao nju, da se dogovorimo oko emisija, više me nije smarala, top, zaljubila si se i onda se pomirimo - rekao je Đekson kroz smeh, a Mina je potvrdila ovu priču.

Mina je priznala da se i Nemanja poneo džentlmenski i da je posle sastanka odvezao kući. Šta su još oboje rekli povodom ovog susreta pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Zadruga - Narod pita

'