AKTUELNO

Povratio kondiciju.

Pinkova zvezda i učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge" Slobodan Radanović je svojim učešćem u ovom zabavnom programu privukao pažnju milionskog autodirijuma zbog veze sa Lunom Đogani, uprkos činjenici što je tada bio oženjen Kristinom Kockar.

Tokom boravka u ovom rijaliti programu Sloba je dobio malo na kilaži, jer nije imao izduvni ventil gde bi mogao da istroši sve kalorije koje je unosio. Zbog toga što je svakodnevno na meti ženskih pogleda jer često nastupa, a vreli dani i plaže su tu, morao je svoju liniju kada su dominirali mišići i pločice da povrati.

Foto: E-stock

Ono što se da primetiti jeste da je Sloba i te kako smršao i vratio se u kondiciju, o čemu svedoči i fotografija koju je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde se može videti kako on vežba u teretani.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NAKON ŽUČNE RASPRAVE SA ANDRIJANOM Sanja i Matora jednim potezom ODUŠEVILE SVE! (FOTO)

Dok noću puni klubove po crnogorskom primorju Radanović tokom dana vredno vežba u teretani okružen spravama. Da li će svojim novim izgledom i fino izvajanim telom ponovo osvojiti neku od bivših devojaka ili će pasti u zagrljaj drugoj ostaje da saznamo.

Foto: E-stock

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'