AKTUELNO

Ovo će biti prava stvar!

Pevačica Katarina Živković nedavno je predstavila javnosti novi projekat koji je oduševio njenu publiku. Naime, ona je snimila akustične verzije svojih starih pesama kojima je dala novu šansu, a publika ih je i te kako prihvatila.

Foto: Pink.rs

Za portal Pink.rs pevačica je otkrila zašto je to uradila:

Uradila sam akustične verzije svojih starih pesama, ne svih, naravno, uradila sam devet, tako se i zove projekat. Volim svoj glas kako zvuči u akustičnoj verziji, a i mnogi su mi to tražili. Na primer, "Ljubav" sam jako želela da uradim u akustičnoj verziji i vidim da svi pozitivno komentarišu. To sam uradila za svoju dušu, ali kad smo počeli nisam ni slutila da će to ispasti ovako veliko. Naš posao je kreativan i uvek treba raditi nešto novo - iskrena je Katarina.

Foto: Pink.rs

Iako se priča da ima mnogo sujete na estradi, Katarina sa tim nema problem te je pohvalila svoje koleginice Maju Berović, Anastasiju Ražnatović i Elenu Kitić:

Sviđa mi se to što je Maja Berović uradila, ona je pronašla svoj stil i čak mi se čini da sve drugo što se snimi kao da podseća na nju. Mala Anastasija Ražnatović je pokidala, super peva, super izgleda i stvarno joj želim svu sreću. I jako mi se sviđa ćerka Mileta Kitića, Elena, baš mi se sviđa ono što radi. Ima dosta dobrih pevača i dobrih pesama - iskrena je ona.

Foto: Pink.rs

Pevačica nam je na kraju otkrila da ima dosta nastupa u narednom periodu, ali i da je započela saradnju sa novim menadžerom, istim onim sa kojim sarađuju Sloba Radanović i Kija Kockar, pa nas ne bi iznenadilo da ih nekad vidimo svo troje zajedno na nastupu.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Živković

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'