AKTUELNO

Veoma joj je teško!

Pevačica Nataša Bekvalac prošla je kroz pravi pakao u prethodnih nekoliko meseci, ali je smogla snage i nastavila dalje. Ona je počela da nastupa, a na jednom koncertu je sa publikom podelila tužne vesti iz svog života.

Naime, na nastupu u Inđiji, Nataša je otpevala pesmu "Ne brini", koja ima stihove "I kada te svi napuste, ja biću tu", a ovo je posvetila svojoj mlađoj sestri Kristini. Naime, dizajnerka je odlučila da se sa decom preseli kod supruga koji već godinama radi u Kini, a Nataši je zbog toga veoma teško.

Morala sam da otpevam pesmu 'Ne brini', ona je s mog prvog albuma, koji je objavljen 2001. godine. To je bilo specijalno za moju sestru Kristinu, koja je i večeras sa mnom, u publici. Uskoro se seli u druge krajeve i nije mi uopšte svejedno zbog toga - rekla je Nataša.

Iako imaju stariju sestru Draganu, koju ne vole ništa manje, kao i ona njih dve, pop pevačica i dizajnerka ipak ostavljaju utisak bliznakinja koje su veoma vezane jedna za drugu, te nije čudno što je Nataši veoma teško zbog Kristininog odlaska.

Pink.rs

#Kristina Bekvalac

#Nataša Bekvalac

'