AKTUELNO

Ovako je postala žena fudbalera.

Glumica Mirka Vasiljević u srećnoj je vezi sa Vujadinom Savićem, a oni su roditelji troje dece. U emisiji "Rada sam" kod voditelje Rade Radenović glumica je pričala i o tome kako ju je osvojio fubaler sa kojim već skoro devet godina uživa u ljubavi.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Mirka je odmah na početku rekla da Vujadinu nije trebalo mnogo da je osvoji, s obzirom na to da se njih dvoje poznaju od druge godine.

Verovali ili ne. Imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos - rekla je Mirka.

Foto: Instagram

Vasiljevićeva je u nastavku dodala da su njih dvoje nakon završetka srednje škole imali manje prilike da se viđaju, a onda su se sreli u jednom klubu gde je Vujadin slavio pobedu sa svojim timom.

Foto: TvPink Printscreen

On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo - izjavila je Mirka u emisiji "Rada sam".

Autor: S. Kuvekalović

#Mirka Vasiljević

'