AKTUELNO

Srećna i zadovoljna mama!

Gošća voditeljke Rade Radenović u emisiji "Rada sam" ove srede je glumica Mirka Vasiljević. Ona je već devet godina u srećnoj vezi sa fubalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima troje dece.

Foto: RTV Pink

Pred kamerama TV Pink, uživo u programu, Mirka Vasiljević je govorila o svojim naslednicima, ko najviše brine o njima, kao i da li ona i njen suprug planiraju proširenje porodice.

Prabake i pradeke su u penziji, roditelji rade, tako da oni gledaju najviše da uskaču, ali gledam i da ne preterujemo previše jer oni su naša deca. Ušli smo u to kolo i đuskamo do kraja. Ne želim da se sutra kajem da nisam bila tu, jer karijera dođe i prođe - govorila je Mirka.

Foto: TvPink Printscreen

Mirka i Vujadin su prvog sina Andreja dobili 2011. godine, godinu dana kasnije dobili su ćerku Andrijanu, a krajem 2014. godine ovaj par dobio je i sina Mihajla.

Za sada smo zadovoljni sa njih troje. Ozbiljna je ta organizacija, jer sve što su stariji su veće brige. Vujadin je napunio 28 godina, ja krajem godine punim, a šta će biti do neke 38, 39 godine ne znam. Neću da kažem ne, ali za sada smo sa njih troje prezadovoljni - pričala je Mirka u emisiji ''Rada sam''.

PROČITAJTE: ŠOK! Posle Slobe, Luna BACILA OKO NA OVOG OŽENJENOG ZAVODNIKA! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Mirka Vasiljević

#Rada Radenović

'