AKTUELNO

Broji sitno do porođaja.

Trudnica i bivša zadrugarka Miljana Kulić sitno broji do porođaja i dana kada će postati po mama dečaka, koji će se, kako je više puta govorila u javnosti, zvati Željko. Kulićeva je pričala i kako joj se sviđa simbolika ovog imena, jer je Željko željeno dete.

Foto: E-stock

Miljana je ovog puta novinarima ispričala i sve detalje svog porođaja koji će biti veoma brzo, a kao što ste imali priliku ranije da vidite, portal Pink.rs ekskluzivno je objavljivao i fotografije ultrazvuka deteta.

Foto: Pink.rs

Sad sam u periodu kada bukvalno bilo kad može da se desi porođaj. Čekam! Kad Željko bude želeo da izađe, tad će se desiti. Naravno, samo ću voditi računa da ne prebacim termin porođaja jer kažu da to baš i nije dobro. Porodiću se carskim rezom pod totalnom anestezijom, jer će i za mene i za bebu to biti lakše. Ne bih volela da doživim neke traume i da se mučim, pa da posle više nikad ne pomislim da ponovo rodim - izjavila je Miljana.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno otvorila vrata svog doma u Nišu ekipi emisije "Premijera - Vikend specijal" koja se emituje na programu Televizije Pink, a između ostalog je pokazala i kako izgleda soba koju je spremila za bebu.

PROČITAJTE: ZABORAVIO MININU MAMU, PA POLUDEO ZA SARINOM! Bora Santana oduševljen Indirom: Ona je VATRENA, želim da uživamo! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

'