AKTUELNO

Napravila veliku promenu!

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", Kristina Kija Kockar nakon izlaska iz Bele kuće vredno radi. Uskoro se očekuje izlazak saranje sa grupom "Ministarke", ali i prva Kijina samostalna pesma.

Foto: E-stock

Kija se nedavno sastala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem i svojim advokatom, nakon čega je i pevač potpisao papire za ravod braka, s obzirom na to da je svoju ženu prevario pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani.

PROČITAJTE: OTKRIO PRAVU ISTINU ZA PINK.RS: Sloba se oglasio nakon glasina da NIJE POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD! (FOTO)

Foto: Facebook

Kockarevoj je najveća podrška u životu definitvno majka Nadica Zeljković, koja je uvek bila uz svoju naslednicu, a puno joj je pomogla i u danima kada je patila zbog prevare koju je doživela od strane svog supruga zbog čega je taj bol uz njenu pomoć mnogo lakše prevazišla.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je izašla iz "Zadruge", Kija je odmah napravila promenu u svom životu. Naime, ona je otišla kod frizera i ofarbala svoju kosu u plavo i zablistala u novom izdanju što je odušvilo sve njene obožavaoce.

Foto: Printscreen Facebook

To je nedavno uradila i Kristinina majka Nadica, što se može zaključiti na osnovu fotografija koje su se pojavile na njenom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk. Ostaje da vidimo da li se Nadica na ovaj potez odlučila zbog ćerke ili ne, ali ono što je sigurno jeste da je svojim novim izdanjem pobrala veliku količinu pozitivnih komentara.

PROČITAJTE: STALNO SU U KONTAKTU! Sloba POKAZAO PREPISKU sa Kijom: Evo o čemu se dopisuju! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

'