AKTUELNO

Radonjićeva nije mogla da se uzdrži i morala je da prokomentaroše bivšu rijaliti drugaricu.

Bivše zadrugarke Andrijana Radonjić i Sanja Stanković u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti imale su veoma korektan odnos. Međutim, to se promenilo mesec dana pred sam kraj ovog zabavnog programa.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Radonjićeva je zamerila plavuši što je stupila u romansu sa Jovanom Tomić Matorom, a da nju nije o tome obavestila. Potom su se stvari otrgle kontroli, pa je njihov odnos postao isuviše zategnut.

Njih dve nakon izlaska iz rijalitija nisu imale kontakt, ali otvoreno jedna o drugoj pričaju putem medija i otkrivaju u kakvim su odnosima.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon sinoćne epizode emisije "Amidži šou", u kojoj su predstavljene avanture zadrugara na Kopaoniku, Sanja je tokom Igre istine ponovo progoovorila o Pinkovoj zvezdi, ali i njenom ocu, a Radonjićeva nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše njenu izjavu.

Ne bavim se ljudima koji su mi nebitni, ali ovo moram da prokomentarišem - napisala je Andrijana i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

Nisam je uzela u usta dok nisam saznala da me je pljuvala prva. Čak ni tada je nisam pljuvala, samo sam rekla da nemam nameru da se čujem sa njom. Čak smo se i srele nekoliko puta, javile "zdravo - zdravo", da bi ona posle toga pljuvala i ispala riba kojoj "ne pada na pamet da se čuje sa mnom". Hvala što sam nebitna da toliko priča o meni. Toliko - napisala je Radonjićeva na storiju svog Instagram profila i time dala komentar na ono što je Stankovićeva rekla.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Posle žestokih osuda Lune i Gagija oglasio se i Sloba, a njegov odgovor na prozivke ŠOKIRAĆE sve! (FOTO)

Andrijana se osvrnula na izjavu koji se tiče samo nje, ali nije dala sud o onome što je Sanja rekla o njenom ocu.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'