AKTUELNO

Danima je dobijala kritike zbog ovoga.

Bivša učesnica Zadruge, Marija Ana Smiljanić već danima trpi pritisak zbog svog druženja sa Minom Vrbaški.

Njih dve su posle rijalitija ostvarile čvrst prijateljski odnos, pa se tako u poslednjih mesec dana ne odvajaju. Osim što zajedno ispijaju jutarnje kafe, paparaco ih je nekoliko puta uslikao na poznatim prestoničkim splavovima kako se provode uz muziku, alkohol u društvu nepoznatih muškaraca.

Foto: Pink.rs

Kako su pojedini fanovi Marije Ane burno odregovali zbog toga jer strahuju da će njihova favoritkinja zbog Mine, navodno, krenuti lošim putem, jedan od njih joj je na Instagram profilu postavio pitanje: "Družiš li se sa Minom"?

Pevačica nije mogla da ignoriše ovo pitanje, jer smatra da nije korektno vređati ljude koji se trenutno nalaze u njenom okruženju, pa je svima uputila žestok odgovor.

Foto: Printscreen Instagram

Da, šta je problem? Imaš prethodni stori, gde sam objasnila... Ljudi, smarate, bre, pustite me da blejim sa ludima čija mi energija prija i koji su kul prema meni. Nemojte da ste tako ograničeni i površno gledate na neke stvari! Pozdrav - napisala je Marija Ana kao odgovor svima koje zanima šta je razlog njenog druženja sa pomenutom zadrugarkom.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'