AKTUELNO

Njih dve su konačno otkrile sve nedoumice.

Odnos koji i nakon završetka Zadruge ne prestaje da intrigira javnost jeste i onaj između ljubavnog trougla koji čine Mina Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić.

Kako su Đekson i Radonjićeva zauvek stavili tačku na svoju vezu spekulisalo se o mnogobrojnim razlozima za to, a između ostalog da je i Mina bila uzrok tome.

Foto: RTV Pink

Kako bi se razrešile sve neodumice u vezi sa ove dve najoštrije protivnice, one su pristale na zajednički intervju za Pink.rs u kojem je bilo dosta netrpeljivosti. Međutim, one su bile iskrene i dale odgovore na sva pitanja.

Kao što si mesecima predviđala, Andrijana i Đekson su raskinuli. Da li misliš da je to posledica tvojih svakodnevnih objava na Instagramu u kojima često pominješ njega?

Mina: Ne, ja mislim da je i Andrijana sama shvatila da dečko definitivno nije za nju i isto kao što se ponašao prema meni da će tako da se ponaša i prema njoj i da će isto biti jedan deo usputne stanice.

Foto: RTV Pink

Andrijana: Nije ona razlog, niti bilo ko drugi.

Otkad ste napustile Zadrugu u javnosti se često pojavljujete zajedno na istim mestima, Đekson je takođe prisutan u društvu, kako tada komunicirate, da li smetate jedna drugoj?

Andrijana: Pa, normalno sve. Nismo se nas dve svađale. Ja sam na taj splav došla kad je ona već bila tu, pre toga smo bile zajedno na rođendanu Informera.

Mina: Nema potrebe da se svađamo oko nekog muškarca. Da, nismo bile zajedno, ali smo bile tu, a posle smo otišle na splav zato što su nastupali i Vojke, Palke, našle smo se u istom društvu.

Nekoliko puta ste izjavile da Đeksonov pristup prema vama nije bio onakav kakav vi zaslužujete, ali ipak nastavljate neku borbu. Da li to znači da ne možeš da se pomiriš sa tim da si ga izgubila i da li ćeš ponovo pokušati da stupiš u bilo kakav odnos sa njim?

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mina: Ne, nego mi je jednostavno zanimljivo. Iz dana u dan čitam neke stvari. Debela, njegova bivša devojka, šalje mi razne poruke svaki dan što se tiče njega, zanimljivo mi je da se igram. Nas dve smo baš kul i čujemo se skoro svaki dan. Ne bih da otkrivam dalje, otkriću ako bude bilo potrebe. Neću pokušavati ništa, on je meni na splavu rekao da bi sa mnom imao se*s, ali da se boji da ću ja to izneti u javnost. Ja sam našla dečka, mnogo mi je lepo sa njim. On zna sve, njemu ništa nije smetalo.

Andrijana: Da se razumemo, on se prema meni nije ponašao onako kako se ponašao prema njima. Nisam ja sa njim raskinula zato što je ona njemu slala poruke i tako to, nego zato što se jednostavno nismo poklopili. On hoće da radi, ja takođe. Meni ne treba stres i nerviranje. Hoću da stavim tačku na sve to i ovo je poslednji intervju u kojem ću pričati na ovu temu. Ja sam presekla to zato što je on meni pričao svašta, neću da otkrivam neke stvari. Ja vrlo dobro znam za neke poruke, čitala sam i njene poruke.

O kakvim je porukama reč?

Mina: Pa, novinari su videli već. Ja sam ta koja ga je zvala zato što popijem malo više pa vratim film šta se sve dešavalo i šta smo imali, to je jedini razlog.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana: Ja samo mogu da kažem da šta god on uradio svi znaju ko sam ja i znaju da ja mogu mnogo toga da istrpim, ali saznala sam neke stvari, a da ni on ne zna da sam saznala. Videla sam objavu njegove bivše devojke, nešto me je ispljuvala, ne znam ni ja šta je htela time. Mogla sam da se spustim na taj nivo provokacije njene i da i ja isto tako odgovorim, ali nisam želela da ulazim u raspravu sa njim, zato što je očigledno da je ona jedva čekala da se nešto desi da bi mogla da radi takve stvari. Izašla je neka moja izjava koja nema veze s mozgom. Ja nikad nisam pomenula Minu ni Tijanu imenom, niti sam rekla nešto loše. Samo sam u fazonu da dečko koji je sa tobom treba da te zaštiti tako što će reći svojoj bivšoj devojci da pazi šta radi i šta priča.

Da li mislite da vam je Đekson na neki način pokvario reputaciju? Da li se kajete?

Andrijana: Ja se ne kajem ni zbog čega u životu, sve što sam radila bilo je jer sam se tako osećala. Ja sam se sa Anđelom Vešticom srela pre neki dan, devojka je imala najnomralniji pristup, Đeksona ni u jednom trenutku nismo spomenule. Otkud znam, možda bih neke stvari promenila, a možda i ne bih, otkud znam.

Foto: Pink.rs

Mina: Ja ne smatram da je to tako. On i ja nemamo nikakvu komunikaciju, osim što smo se preko "videokola" čuli kad sam ja bila sa Marijom Anom, a on sa Filipom.

Kakvo je njegovo mišljenje o vama?

Mina: Ja mislim da on više ne gleda nikog, on gleda svoj posao, želi da pokrene sebe. Želi da bude uspešniji, ne mislim više da on o meni misli ovo i ono, setite se šta je sve pričao u Zadruzi i kako je govorio dok smo bili zajedno. Bila sam sa njim jako dugo tamo i mogu da kažem da je zabeležio jedan deo mog žviota. Ne mislim da je Andrijana uticala na sve to, jer je on tamo pričao neku priču da je tražio razlog da raskinemo, a to nije tačno. Ne mislim ništa loše o njemu, niti ću ikad više. On ima o svakoj dobro mišljenje.

Andrijana: Ja sam njemu rekla isto da sve što je ružno pričao o svojim devojkama, da to nije lepo, to je odvratno i da to nije šmekerski. Koliko god da sam ja imala problem sa njom u rijalitiju gde je ona mene jurila i radila to što je radila, opet nije trebao tako.

Ali, Đekson je uvek isticao da je Andrijana drugačija od ostalih. Po čemu?

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana: Pa, razmisli po čemu. Mi nismo zajedno već desetak dana, nismo se ni videli. Međutim, on meni non-stop piše kako me voli. Volim i ja njega, ali rekla sam mu da ga volim kao čoveka. Nema veze, ne moramo da budemo zajedno nikad, ali ostali smo okej. Nisam ljubomorna ni na koga, ali neke stvari se ne slažu.

Šta biste rekla jedna drugoj nasamo, najiskrenije?

Andrijana: Pa, ja ne bih ništa, iskreno, sve što sam imala rekla sam. Jedino što mi je krivo što smo mi kao super kad se sretnemo, a ovako na Instagramu non-stop neke provokacije. Zbog toga ne bih ništa rekla. Jedina tema koja nas povezuje je Đekson, ništa drugo.

Mina: Razgovarale bi normalno, šta drugo. Nema potrebe za napadom, sve što se dešavalo dešavalo se u rijalitiju.

Po čemu se vas dve razlikujete? Šta jedna od vas poseduje, a što drugoj nedostaje?

Foto: RTV Pink

Mina: Ja sam imala buran život i ja sam mnogo drugačije odrasla od nje, definitivno. Odrasla sam u totalno drugoj okolini i pubertet me strefio mnogo ranije. Radila sam neke stvari koje nije trebalo, ona nije živela u Beogradu od malena kao ja, tako da smo mi nebo i zemlja.

Andrijana: Ja mislim da je Mina devojka koju bi Đekson trebao da ima, slažem se sa svime što je rekla.

Koju biste osobinu uzele jedna od druge kada bi to mogle?

Mina: Da naučim da pravim uštipke (smeh). Šalim se, pa majke mi, šta ima veze... Ne znam, volela bih da budem fer i korektna prema ljudima, kao što je ona prema meni.

Andrijana: Naučiću je, nije problem. Šta bih pokupila? Upornost, eto.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

'