AKTUELNO

Takmičenje će joj ostati u lepom sećanju!

Proteklog petka održano je još jedno spektakularno veče u Pinkovim zvezdicama. U drugom polufinalu predstavilo se 15 takmičara, a svako je dao svoj maksimum kako bi oduševili žiri ali i publiku koja sada svojim glasovima jedina odlučuje ko će ispasti.

Foto: E-Stock/Rajko

Kako su pravila takva, jedna zvezdica je morala da napusti takmičenje, a u petak je to bila Selma Beriša. Ova talentovana devojčica za portal Pink.rs ističe da je zadovoljna svojim uspehom.

Prezadovoljna sam, zaista. Ovo je bilo jedno divno iskustvo, upoznala sam nove drugare i stekla prijatelje, a takođe ono što mi je drago je što sam upoznala i sjajan žiri - kaže Selma.

Foto: E-Stock/Rajko

Ona ističe da joj je srećna što je došla do drugog polufinala.

Doći do drugog polufinala je za mene veliki uspeh baš zbog toga što se takmičim prvi put. Zaista mislim sve najlepše kada je u pitanju ovo takmičenje - zaključila je Selma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog petka naših 14 finalista boriće se za veliko superfinale, a samo od vaših glasova zavisi ko će do njega doći i boriti se za titulu nove Pinkove zvezdice. Linije za glasanje su otvorene i dalje, a u nastavku pogledajte kako možete glasati za svog favorita.

Foto: TvPink/E-stock

Autor: N. Vujčić/ M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

'