AKTUELNO

Svi joj zamerili?

Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u Zadrugu, cela Srbija se podelila na dva tabora - one koji podržavaju nju i one koji su na strani Lune Đogani. Isto to su učinile i poznate ličnosti, koje nemaju problem da iznesu svoje mišljenje, a poslednja u nizu koja je to uradila bila je Indira Aradinović Indi. Iako joj je Luna sestra, Indi nije podržala nju već Kiju Kockar.

Foto: Instagram

To je očigledno izazvalo ljutnju pojedinih članova porodice Đogani, te se jedan od njih oglasio. Lunin rođak, Adam Đogani, javno je prozvao pevačicu a iako nigde nije pomenuo njeno ime, očigledno je da je aludirao na nju.

Umetnice, narod te je zaboravio. Kakva si ti to "umetnica" bez hita? Neće te narod zavoleti ako pljuneš po nama. Želim ti sve najbednije. Ionako si već bedna. Kada si, jadnice, izbacila pesmu, molila si nas da te reklamiramo. Sram te bilo! Ja ću podržati svog i da je najgori na svetu! - napisao je on.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Da li će Indi ostati nema na ove prozivke ili će shvatiti kao da nije nju mislio, kao i kako će se cela situacija dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Indira Aradinović Indi

#Luna Đogani

'