AKTUELNO

Nakon napuštanja ''Zadruge'' Gordana Džehverović za Pink.rs progovorila o ćerkinoj vezi otpočetoj pred kamerama najgledanijeg rijalitija.

Gordana Džehverović nedavno je napustila najgledaniji rijaliti na Balkanu "Zadruga", a samo nekoliko dana po izlasku iz Bele kuće ova bivša zadrugarka došla je u pratnji sina Save Džehverovića u prostorije najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Ova bivša zadrugarka odmah nam je rekla da joj je drago što je bila učesnik "Zadruge", jer je to za nju novo veliko iskustvo i da joj je tek sada jasno ponašanje njene ćerke Teodore Džehevrović, koja je takođe stanar Bele kuće, u pojedinim situacijama. Gordana dodaje i da je celoj porodici teško palo razdvajanje, jer su oni stalno bili zajedno, osim kada je Teodora putovala na more u Poreč sa bivšim dečkom Kristijanom Ipšom.

Foto: Printscreen Youtube

U "Zadruzi" smo imali priliku da vidimo i Gordanu u situacijama kada viče i bez dlake na jeziku kritikuje Teodoru. Jedna od tih situacija dogodila se nedavno, kada je Džehverovićeva grdila svoju naslednicu, jer je obula štikle Sare Reljić.

Foto: RTV Pink

Ja sam stroga za neke određene principe. Mislim da ono što tražim je moralno. Ne želim da čujem nešto iza mojih leđa, što nije po principima porodice. Ne mogu protiv sebe. Jednom rukom šamaram, drugom milujem. Teodora je bila stvarno negovana i zaštićena od svih nas. Ona će morati da se bori i sa piranama i hijenama - rekla je Gordana za Pink.rs.

Teodora Džehverović pred kamerama "Zadruge" započela je ljubavni odnos sa manekenom Anđelom Rankovićem, što se nije svidelo njegovoj porodici, koja je Rankoviću jasno do znanja dala da ne podržava njegovu vezu sa pevačicom. Zatim je u Belu kuću ušla Gordana, a nakon njenog izlaska čini se da je ljubav Teodore i Anđela veoma čvrsta. Gordana za Pink.rs kaže da se trudila da i ćerki i možda budućem zetu objasni mnoge stvari u njihovom odnosu.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

To u početku što je bilo, bilo je jer oni nisu mogli da se snađu. Mi kada smo gledali njihov emotivan život, bio nam je jako čudan. Nije mogla da se snađe u toj vezi. On je i sam dečko rekao da mu se ovo prvi put dešava u životu i tu su isplivale neke čarke, pa sam ja kritikovala i njega i nju. Rekla sam da će se desiti vrhunac ljubavi, tako da Romea i Juliju čeka lepa budućnost - priča Goca i dodaje:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Printscreen Youtube

Oni se stvarno vole. Mi smo mislili da on malo glumata, za Teodoru sam znala da voli kada je prvi put prešla preko mojih reči. Ja podržavam ljubav. Nema ništa lepše nego da se moja deca vole. Mislila sam da je to nešto drugo, ali se on dečko nije snašao. Vršen je pritisak na njega, znate da majka nije podržavala. Bio je i on zatečen celom situacijom, ali dosta sam truda uložila da mu objasnim neke stvari i da se drže jedno uz drugo, kao i da ih tek čeka ono pravo - smatra Džehverovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Nas je zanimalo i da li se Gordana Džehverović, nakon izlaska iz "Zadruge", čula sa porodicom Anđela Rankovića.

Nisam se čula i ne bih stvarno da se mešam. On je njihov sin jedinac. Vidim da je mažen i pažen, vidim da poštuje svoje roditelje i da ceni svog ujaka i baku. Ja jako to poštujem, jer smo i mi takvi, porodica nam je na prvom mestu. On će morati sam da se izbori sa stavom svoje porodice. Naša vrata su mu uvek otvorena. Ja sam mu rekla u šali: "Naša vrata su ti otvorena 24 sata! Ako te oni budu izbacili, slobodno možeš da dođeš kod nas, uvek ima mesta za tebe" - kroz smeh govori Gordana za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen/Printscreen Instagram

Za sam kraj razgovora Gordana nam je rekla da je njen suprug Sead Džehverović najteže prihvatio priče oko Teodorinog bivšeg dečka Kristijana Ipše, kao i stvari koje su je povezivale sa biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Kristijan i ja se nismo čuli. Tu smo završili. Bilo mi je krivo kada su Teodru pljuvali sa kim je bila u Poreču, a ja znam da je bila sa svojim dečkom. Svi njeni bivši momci su je poštavli i voleli. Ja znam ko je Teodora i idemo dalje u mužičkom pravcu - zaključuje Goca.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'