AKTUELNO

Iza sebe ostavio mnogobrojne nekretnine.

Nakon duge i teške bolesti pevač Sinan Sakić preminuo je prvog juna u Beogradu, a nekoliko dana kasnije u Loznici organizovana je pevačeva sahrana na kojoj su se pojavili njegovi najveći estradni prijatelji, među kojima i nekadašnji članovi Južnog vetra, Šemsa Suljaković, Dragana Mirković i Mile Kitić.

Foto: NKostić

Foto: Pink.rs

Sinan je iza sebe ostavio četvoro dece. Pevač je prvi put stupio u brak sa osamnaest godina, da bi se drugi put oženio 1981. godine. Iz prvog braka Sinan je dobio sinove Rašida i Medu, a iz drugog ćerku Đulkicu i sina Alena.

Foto: Facebook

Osim velike porodice i blistave karijere, Sakić je nakon svoje smrti ostavio i brojnu imovinu. Po pričama izvora bliskih Sinanu, pevač je nekada za veče zarađivao veliku sumu novca, od koje je kasnije mogao čak da kupi i stan, kao i ostale nekretnine koje je posedovao.

Foto: Pink.rs

Domaćoj javnosti je poznato da je Sinan kupio veliki stan na Dorćolu, kao i još dva stana u Beogradu, jedan u Sarajevu, kuću u Tuzli, ali i veliku vilu u Loznici. Posle Sinanove sahrane postavilo se pitanje i ko će sve to naslediti?

Foto: Printscreen Youtube

Mnogi smatraju da će najveći deo imovine pripasti najstarijem sinu Rašidu, koji je pre mesec dana odslužio zatvorsku kaznu i pojavio se na očevoj sahrani. Takođe, postoje i navodi da iz porodice Sakić niko ne razgovara sa ovim članom porodice, koji se sa Sinanom pomiro neposredno pre njegove smrti. Ko će dobiti najveći deo imovine Sinana Sakića ostaje nam da vidim.

PROČITAJTE: SVAKI ĆOŠAK ME PODSEĆA NA NJEGA! Luna GRCALA U SUZAMA zbog Slobe, pa mu OVIM REČIMA rekla sve! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Sinan Sakić

'