AKTUELNO

Proslava je upriličena u jednom prestoničkom restoranu na Novom Beogradu.

Anastasija Ražnatović večeras proslavlja 20. rođendan, a kako to obično biva kada je Cecina naslednica u pitanju, organizovana je žurka na koju su pozvani kako članovi porodice, tako i prijatelji i saradnici najveće balkanske zvezde.

Foto: Pink.rs

Među prvima su na žurku stigli Cecina sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom i sinovima. Veljko Ražnatović na proslavu je došao sa pola sata zakašnjenja u društvu verenice Bogdane Rodić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na Anastasijin rođendan došao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sa suprugom Anom, kao i pevač Aco Pejović sa suprugom Biljanom.

Da je još dugo živa, zdrava i da bude sve lepša, kao što jeste. Pevaću joj šta god poželi - rekao je Pejović, koji je slavljenici doneo prelep buket cveća.

Foto: Pink.rs

Poželela sam joj da bude zdrava i da joj se sve želje ispune - istakla je Snežana Đurišić, koja je na proslavu došla u pratnji partnera.

Foto: Pink.rs

Cecin saradnik i prijatelj Damir Handanović na žurku je došao sam, a bio je vrlo insipiran kada su rođendanske želje u pitanju:

Poklonio bih joj pesmu, to kod mene uvek ima i kad slavi i kad ne slavi. Ona je moja mlađa sestra. Poručio bih joj pesmu “Srećan ti rođendan, sunce moje drago”.

Foto: TvPink Printscreen

Poželela sam joj sve najlepše, da ostane uvek tako, ona je jako talentovana - rekla je Marina Visković, koja joj je kupila torbu, ali nije htela da otkrije koliko ju je platila.

Foto: Pink.rs

Ceca je jedna od najveselijih na žurki, a na svom Instagramu podelila je deo unutrašnjosti restorana u kom je upriličena žurka.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nema sumnje da će provod biti sjajan, jer će osim Cece zapevati i ostali gosti Aca Lukas, Snežana Đurišić, Aco Pejović i mnogi drugi, a vrlo verovatno i sama slavljenica.

Autor: N. V./ J. V.

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'