AKTUELNO

I dok Slobina majka tvrdi da je Gagi kod njih samo svratio na desetak minuta, budući da se slučajno našao u njihovom komšiluku, druga strana tvrdi suprotno - da su uz "klopu" i piće dugo razgovarali o ljubavi Lune i Slobe.

Blogerka Luna Đogani sinoć je imala video-poziv sa svojim ocem Gagijem Đoganijem koji je pokušao da joj ukaže na greške u njenom ponašanju, podrži njenu ljubav prema Slobi Radanoviću, a kako bi je dodatno oraspoložio, denser joj je preneo da je nedavno posetio pevačeve roditelje u Zrenjaninu. Međutim, sudeći po onome što je u studiju rekla Draginja Radanović, Gagi se služio hiperbolom, tačnije - preuveličavanjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam bio u Zrenjaninu, bio sam kod njegovih roditelja, to su divni ljudi. Bio sam kod njih pre dvadeset dana, dočekali su me ljudi srdačno, nili su prijatni. Dušan me je sačekao, ono, ispričali smo se i mogu da kažem - super! Draginja i Dušan podržavaju tebe i Slobu. Ja sam bio, razgovarao sam sa njima, upoznao sam ljude - rekao je Gagi Luni koja je, sva usplahirena, njegove reči dodatno preuveličala i Slobi, ali i drugim zadrugarima, ispričala svoju verziju priče.

Foto: TvPink Printscreen

Dušan me je, kaže, ugostio, pili smo nešto, ne znam kako se zove. Draginja je spremila da se klopa, kaže, bilo je da se klopa - hvalila se Luna zadrugarima iako do ove situacije, sudeći po Draginjinom svedočenju, nije došlo!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Slobina majka potvrdila je voditeljki Katarini Nikolić da ih je Gagi posetio u Zrenjaninu u kojem se, kako je rekla, našao "službeno". Ona je ispričala da se denser našao u njihovom komšiluku, pa im se javio i pitao da svrati, a u njihovoj kući proveo je samo deset minuta. Za tih nekoliko minuta, koliko se Gagi zadržao u njihovom domu, nisu uopšte pričali o odnosu Lune i Slobe, potvrdila je Draginja sinoć uživo u emisiji na Televiziji Pink, dok "klopu", piće i iscrpne razgovore uopšte nije ni spomenula, naprotiv.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pink.rs

#Draginja Radanović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'