AKTUELNO

Đoganijeva je opet iznela detalje iz života.

Luna Đogani je u toku svog učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu ,,Zadruzi" često iznosila u javnosti detalje iz svog privatnog života, ali i života njenih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a koji su i te kako dobro poznati javnosti.

Njen otac je u par navrata nagoveštavao da će njegova ćerka neke od izjava morati da demantuje, jer smatra da nisu u potpunosti bile tačne i istinite.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle telefonskog razgovora sa njim, Luna je bila i te kako emotivna, pa se ponovo prisetila jedne zanimljive situacije koja ih je sve nasmejala do suza.

Moj tata inače nikad ne ide na roditeljski i ja ga zamolim da ode jednom i kažem mu: Treba mi za ekskurziju, mnogo mi je bitno da poneseš blokčić i da zapisuješ, jer ništa nećeš zapamtiti. On meni kaže: Otići ću, nisam retard da ne zapamtim. I ništa, vraća se on kući i ja ga pitam šta se desilo, a on meni kaže: Jao, pa ništa nisam zapisao. Ja ga pitam zašto nije, a on mi kaže: Pa, brzo je diktirala - ispričala je Luna nakon čega su svi prasnuli u smeh.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I Slobodan Radanović se pridružio Luni, pa je ispričao svima kako je izgledao njegov razgovor sa Gagijem.

A sad kad smo se čuli, kaže on meni: E, gde si Slobo. I onda ništa, tišina dve sekunde i onda kaže: Pa šta se dešava sa vama - pričao je kroz smeh Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mnogi zadrugari su posle ovih priča imali mnoštvo pohvala na račun njenog tate, a šta je Luna još ispričala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'