AKTUELNO

Oni nisu krili oduševljenje što će uživo slušati evrovizijsku pobednicu.

Marija Šerifović večeras peva pred svojom vernom publikom u "Štark areni". Ona je rasprodala sve karte, a ono na šta će i sama biti ponosna jeste činjenica da su je mnoge kolege sa estrade podržale i došle da uživaju u njenom glasu i pesmama.

Foto: Pink.rs

Očekujem neverovatnu energiju večeras! Što se tiče pesama, omiljena mi je "11" - rekla je Ana Sević koja na pitanje o novom dečku nije želela da da odgovor.

Među poznatima koji su večeras u "Štark areni" su i Marko Bulat sa suprugom, Ilda Šaulić, Jovana Pajić, Ana Bekuta, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić...

Ne mogu da kažem koja mi se sviđa, sve mi se sviđaju... Očekujem da će biti spektakl - rekla je Ilda Šaulić koja je na koncert došla sa suprugom Bojanom.

Foto: Pink.rs

Omiljena pesma mi je "More pelina". Očekujemo sve najbolje. Ja Mariju poznajem iz škole, uvek je bila ista - i pametna i luda - rekla je Jelena Tomašević.
Pesmu koju pevam Jeleni, pa to je trik pitanje, njene balade su za nesrećne ljubavi. Naša ljubav je srećna - rekao je Ivan Bosiljčić.

Foto: Pink.rs

U haljini sam večeras je takav je moj običaj za veliki koncert. Mislim da joj je pesma "11" autobiografska i da će koncert otvoriti baš tom pesmom - rekla je Ana Bekuta.

Foto: Pink.rs

Očekujem da će ovo biti nešto izuzetno pozitivno i emotivno večeras... Ne mogu ni jednu pesmu da izdvojim ali ako moram, "Pametna i luda" - rekla je Jovana Pajić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koncert Marije Šerifović došao je i fudbaler Nemanja Matić, ali je ostao dosledan sebi i ni večeras nije davao izjave za medije.

Foto: Pink.rs

Marija Šerifović je koncert, koji je zakazan za 20 časova, otpočela sa pola sata zakašnjenja i to svojim velikim hitom "Pametna i luda".

Foto: Pink.rs

Dobro veče, Beograde... A sad malo ja! Vrlo logično, nikako bez vas i beskrajno vam hvala na tome. Pevaću vam svašta večeras i ovo će biti koncert koji će se dugo pamtiti. Lepi ste. Lepo izgleda sve ovo. 'Ajmo za početak balade, jer žene su moja publika. Za muškarce ćemo nešto drugačije - rekla je Marija.

Foto: Pink.rs

Autor: K. R./ J. V.

#Marija Šerifović

#koncert

'