AKTUELNO

Ona je prokomentarisala sinoćnju žurku na kojoj je pevala zajedno sa kolegom Darkom Lazićem.

Učesnicima rijalitija "Zadruga" sinoć je u Beloj kući organizovana žurka. Za sjajnu atmosferu u novoizgrađenom gradiću bili su zaduženi Sandra Afrika i Darko Lazić, a sa atraktivnom pevačicom porazgovarali smo o sinoćnom nastupu, ali i generalno o najgledanijem rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

Prezadovoljna sam, uvek me dočekaju lepo. I fini su prema meni. Dosta njih znam i privatno i ne mogu da kažem zaista ništa negativno... Imamo jako lep odnos zadrugari i ja kada god gostujem kod njih - istakla je Sandra Afrika.

Popularnu pevačicu pitali smo i da li se razlikuje nešto kada uđe u Belu kuću i kada zbivanja gleda preko televizije.

Meni se čini da je sve isto kao i na televiziji. Zato što Velikom šefu ništa ne može da promakne i publika zna sve što se unutra dešava! Koliko ja gledam i koliko znam, a i dosta puta sam gostovala u Zadruzi, isto je kao i na televiziji - rekla je ona.

Nismo mogli a da Sandru ne pitamo šta misli o ljubavnom trouglu Kristina Kockar - Slobodan Radanović - Luna Đogani, ali je ona ipak ostala suzdržana:

Ne mislim ništa, iskreno, po tom pitanju... Ne znam ko će sa kim ostati kad izađu napolje, ostaje samo to da vidimo.

U jednom trenutku Miljana Kulić sinoć je prokomentarisala Sandrinu odevnu kombinaciju, rekavši da se "ružno obukla", kao i da Ana Korać bolje izgleda od nje.

Miljanicu ne bih komentarisala - kratko nam je rekla Sandra Afrika.

Foto: Printscreen Youtube

Moj favorit je definitivno Lepi Mića zato što je iskren i jako inteligentan - rekla nam je za kraj pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#pevačica

'