AKTUELNO

Pevačica nema mnogo obaveza oko predstojećeg svadbenog veselja.

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović za nešto manje od mesec dana izgovoriće sudbonosno "da" a pripreme za ovaj veliki dan uveliko su u toku.

Mesecima unazad piše se i priča o venčanju ovog poznatog para, a mlada pevačica otkrila je da ona nema mnogo zaduženja kada je njen veliki dan u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Većina to venčanje doživljava sa većom tremom nego ja. Smirenija sam nego što se to od mlade očekuje i ne mučim se pitanjima da li će sve biti kako treba i po očekivanjima drugih. Ne smeta mi što su Boba i Filip preuzeli sve na sebe, prvo jer je to ozbiljan posao, drugo jer se u organizaciju takve proslave treba odlično razumeti. Moj posao je da brinem o svojoj venčanici i dekoraciji i time sam zadovoljna. Ruku na srce, ni to nije lako - rekla je Prija.

O tome koliko je ovo venčanje zainteresovalo domaću javnost govori i činjenica da su  ljudi počeli da se klade na to kada će Aleksandra Prijović svom izabraniku roditi dete.

Moram da priznam da sam mislila da se radi o zezanju kada sam saznala da postoje kvote za to kada ću postati majka. Zaista nisam verovala kada sam čula i te stvari su mi i smešne i simpatične. Ne znam ni šta bih rekla na to, možda da javim ljudima kad bude došlo do toga, pa da ima neke koristi - kroz smeh kaže pevačica.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Venčanje

#pevačica

#svadba

'