AKTUELNO

Majka mu prenela informaciju da ga Kaća neće sačekati posle rijalitija.

Bane Čolak, aktuelni učenik "Zadruge", ušao je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao zauzet muškarac a napolju ga je čekala devojka Katarina Vukotić. Ipak, to mu nije smetalo da započne romansu sa Nenom Petrović a zatim i sa Nadeždom Biljić.

Posle ovih ljubavnih neuspeha pred kamerama, Čolak se prisetio svoje bivše devojke, pa je prethodne noći u toku razgovora sa svojom majkom Jasminom, pitao za nju.

Baneta je zanimalo da li ga Katarina čeka napolju i da li ima poente da je još uvek spominje. Majka mu je prenela da sa njegovom bivšom devojkom nije u kontaktu ali da ga ona najverovatnije neće čekati kada napusti rijaliti.

Iako je bio vidno neraspoložen zbog ove informacije, Bane je to prihvatio kao da je već očekivao pa je nastavio normalnu komunikaciju sa cimerima. On se prethodne noći naprasno zbližio i sa Lunom Đogani, sa kojom je proveo neko vreme na dušeku u bazenu daleko od očiju drugih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa protala Pink.rs pronašla je Katarinu Vukotić na društvenim mrežama. Ona je sve fotografije sa Banetom već izbrisala iako on još uvek čuva sve njihove zajedničke selfije.

Kako izgleda Čolakova bivša draga pogledajte u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: Posle susreta sa majkom i sestrom Sava ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI, a onda je otkrio šta o svemu misli NJEGOV OTAC: RAZOČARAN JE, OVO GA JE UBILO U POJAM! (FOTO)

R. L.

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

#Nadežda Biljić

#Nena Petrović

'