AKTUELNO

Poznati su veoma zainteresovani za ovo takmičenje.

Velika euforija vlada povodom „Državnog prvenstva u latino-američkim plesovima“, koje će se održati 2. juna u „Belexpo centru“ sa početkom u 19.30 časova, a najpopularnije ličnosti domaće scene pozvale su su javnost da posete i podrže ovo takmičenje.

Pevačice Lena Kovačević, Goca Tržan, Danijela Karić i voditeljka Sanja Marinković među prvima su pozvale sve ljubitelje plesa da dođu na spektakl koji treću godinu zaredom oragnizuje plesni klub „Dare to Dance“ na čelu sa Ivanom Mileusnićem, koreografom i članom Upravnog odbora Plesnog saveza Srbije.

Veliko iznenađenje je poziv koji je poslao i uspešni fudbaler „Crvene Zvezde“, Vujadin Savić, upućen i onima kojima ples možda nije u krvi, zbog čega će svi poželeti da zeplešu.

„Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima“ ove godine uvodi i jednu novinu, a to je performans posvećen najmlađima, koji će izvesti plesači plesnog studija „Dare to Dance“.

Foto: Promo

Performans pod nazivom „Umetnost prvog koraka“ plesači će izvesti uz pomoć „Cybex Priam“ kolica, čiji je tvorac slavni kreator Džeremi Skot, dizajner modne kuće „Moschino“.

Foto: Promo

Foto: Promo

Na ovaj način slavni dizajner pozvao je sve, pa i one najmlađe, da posete ovu manifestaciju koju je podržalo i Ministarstvo sporta i omladine, kao i Fondacija princeze Katarine Karađorđević.

Foto: Promo

U revijalnom delu srpskoj publici će se predstaviti prvoplasirani na svetskoj rang listi Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska, dok će finale takmičenja otvoriti gospodin Nebojša Stojanović, direktor sportskog centra za fizičku kulturu „Stari DIF“.

Foto: Promo

Pink.rs

#Danijela Karić

#Lena Kovačević

#Sanja Marinković

#Vujadin Savić

'