AKTUELNO

Dugo je ćutala, a sada je otkrila u kakvim su odnosima Sevićeva i Lazić.

Braku Darka Lazića i Ane Sević došao je kraj još pre nekoliko meseci, ali njihova kuma Andreana Čekić kaže da mašta o letovanju sa njima.

Ona otkriva da su bivši supružnici u sjajnim odnosima, kao i da joj je krivo što najmanje vremena sada provodi sa Lorenom, Darkovom i Aninom ćerkom.

Foto: Printscreen Instagram

- Njih dvoje su moji omiljeni likovi u životu. Toliko su divni. I kada pišemo, ne moramo ni da se čujemo, ja toliko lepe energije osetim. Čujemo se često, ali ne baš svakog dana. Svi smo puni obaveza, to je normalno. Hteli smo da odemo na odmor, ali ja nisam mogla da se uklopim za Maldive, tako da su oni porodično otišli. Uvek sam maštala o tome da idemo zajedno. Ja imam živce za decu, ali za njihovu Lorenu to nije potrebno. Ona je car, ona je kao odrasla osoba. Volela bih zbog nje da odemo, jer malo vremena provodim sa njom - kaže Andreana i otkriva da Darko i Ana imaju odličnu komunikaciju.

Foto: Instagram

Oni su u dobrim odnosima, super funkcionišu. Narod misli da kada se neko rastane, onda mora da se svađa i bije. Ne mora uopšte da bude tako. Kada si normalan, uspešan i ispunjen, nema potrebe da se svađaš. To je stvar inteligencije. Oboje su pre svega inteligentni i sada im je važna Lorena. Mi smo bukvalno kao familija.

Anin i Darkov razvod je nedeljama punio naslovne strane, ali kuma tada nije želela da se oglašava i kaže da je postupila onako kako bi i ona očekivala od svog prijatelja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ne bi mi nikad palo na pamet da iznosim bilo šta što se tiče njih dvoje, a da oni nisu pričali o tome. Mislim da ni meni ne bi bilo pravo da neko to uradi u moje ime kada je nešto u vezi sa mnom. Tu sam da ih zaštitim koliko mogu, a najbolje ću to učiniti ako ne komentarišem njihovu privatnost - ističe Andreana.

Pink.rs

#Ana Sević

#Andreana Čekić

#Darko Lazić

'