AKTUELNO

Nije u pitanju Toma!

Mina Vrbaški, koja pre nedelju dana napustila "Zadrugu", najgledaniji rijaliti u regionu, nastavila je da se viđa napolju sa bivšim učesnicima ovog šoua.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se videla sa svojim sada već bivšim dečkom Tomislavom Panićem i razrešila sve što ima sa njim, jer je posle njegovog izlaska ponovo želela da se vrati Nemanji Đeriću Đeksonu.

Ipak, i Đeksona je ostavila iza sebe kada je napustila velelepno zdanje u Šimanovcima, a sada je objavom na Instagramu podigla veliku prašinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, ona se prethodne noći videla sa Dušanom Zdravkovićem, s kojim se u "Zadruzi" muvala njena prijateljica Anđela Veštica, pa na pomenutu društvenu mrežu postavila njihovu zajedničku fotografiju.

- Stara ljubav zaboravila nema! - napisala je ona u okviru objave.

Mnogi su u prvi mah pomislili da su njih dvoje imali vezu koju su uspeli da sakriju, ali je njegova identična objava sve razjasnila.

I on je na Instagramu objavio istu fotografiju, pored koje je napisao "brat saborac", na osnovu koje je jasno da su se oni samo kao prijatelji zavoleli u rijalitiju i da je ona u svom postu mislila na drugarsku ljubav.

Autor: V. T.

#Dušan Zdravković

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'