AKTUELNO

Svojim vokalom u emotivnom hitu britanske pop zvezde probudila je najtananija osećanja članova žirija.

Večeras je u "Pinkovim zvezdicama" pretposlednja nastupila Ivana Dimkovski, četrnaestogodišnja Beograđanka, koja je za svoje predstavljanje članovima žirija i milionskom auditorijumu Televizije Pink odabrala pesmu "Million Years Ago", koju izvodi britanska pop zvezda Adel.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je dala sve od sebe da očara žiri i obezbedi prolazak u četvrtfinale "Pinkovih zvezdica", u čemu je lako uspela, budući da ju je oduševljeni žiri na račun njenog večerašnjeg pevanja nagradio čistom peticom.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je sve ovo teklo kao jedan savršeni, predivni vodopad! Sve kako treba, sa sve ptičicama u pozadini... Sve je bilo fenomenalno, tačno, svaki ton! Bravo - pohvalio ju je Sergej Ćetković.

Odmah nakon njega, svoj komentar na račun Ivaninog pevanja dao je i Aleksandar Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Preemotivno. Ovo je bilo toliko emotivno da sam ja sam sedeo u nekom pozorištu, u nekoj koncertnoj sali i ti si bila sama uz klavir, i ja sam bio sam u publici, ovo je bilo samo za mene otpevano... Tako sam se osetio. Bilo je prelepo, preemotivno, fenomenalno pevaš, imaš fenomenalnu boju glasa. Samo malo pametnije probaj da koristiš taj flah kada su u pitanju niske lage - posavetovao ju je Aleksandar Sale Cvetković.

Iako je bila oduševljena Ivaninim pevanjem, Leontina je morala da joj ukaže i na određene probleme u njenoj interpretaciji.

Foto: TvPink Printscreen

- Seti se, nekoliko puta smo ti zamerali to - ti još uvek nemaš govorni glas u dubinama. To je nešto što tako odrasla i zrela pevačica kao što si ti mora da ima, mora da savlada i mora da nauči. Tvoje visine zvuče božanstveno, ali problem nastaje u pop muzici, kada treba da dostigneš tonove koji su niži  - iskrena je bila Leontina Vukomanović, dok joj je Goca Tržan rekla da je božanstvena.

D. T.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

'