AKTUELNO

I to nije sve!

Premijera Vikend specijal, kao i svakog puta, i ove nedelje, 20. maja, donosi veliki broj iznenađenja i ekskluzivnih priča.

Foto: TV Pink Printscreen

U njoj ćete videti Katarinu Grujić koju je razbesnelo jedno pitanje novinara, a o čemu se radi saznaćete ako budete bili uz vašu omiljenu emisiju o poznatim ličnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa pozabavila se i mračnim tajnama Dedinja, koje će vam prestaviti u nedelju posle podneva.

Foto: TV Pink Printscreen

Region se podelio između Lune Đogani, Slobodana Radanović i Kristine Kockar, pa će se u ovonedeljnom izdanju Premijere Vikend specijal pričati i o njih troje i o samom rijalitiju "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Događaj koji je obeležio nedelju za nama, skandal koji je sin Sinana Sakića Ernest napravio zbog toga što je smatrao da se osoblje bolnice ne brine kako treba o njemu, ispratila je Premijerna kamera, pa će se još jednom osvrnuti na taj slučaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Četiri dana pred veliki spektakl u Štark areni Marija Šerifović će biti gost u studiju Premijere, gde će sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem otkriti mnoge detalje koncerta i još štošta i zvezi sa svojim privatnim životom.

Foto: TV Pink Printscreen

Budite u nedelju, 20. maja, od 14 časova uz televiziju Pink i prvi saznajte najnovije informacije o poznatim ličnostima i budite spremni na iznenađenja koja samo Premijera Vikend specijal može da donese.

Autor: V. T.

#Marija Šerifović

#Premijera-Vikend specijal

'