AKTUELNO

Nije mogla, a da se ne pobuni.

Jelena Kostov doživela je neprijatnost u prestoničkom supermarketu kada jedna gospođa nije htela da je pusti da pazari preko reda, iako na to imaju pravo trudnice i žene sa malom decom, zbog čega joj je pred svima očitala lekciju.

Foto: Pink.rs

- Ona je redovno čekala u redu, ali je se njen sin Milija unervozio i krenuo je da plače zbog čega je pevačica zamolila da ode na početak reda, ali se jedna gospođa pobunila i tada je nastao haos - otkrio je izvor blizak pevačici, a onda nastavio:

- Jelena je tada pobesnela i počela da se svađa sa tom gospođom. Poručila joj je da je neuviđajna prema ženi sa malim detetom, kao i to da ona ima puno pravo da stane ispred svih, jer je kasa na koju se uputila namenjena baš njoj. Svađale su se nekoliko minuta, ali pevačici su prodavci ipak omogućili da završi kupovinu pre drugih - završio je izvor, čija je saznanja potvrdila i pevačica.

Foto: Pink.rs

Ja zaista nikada ne tražim da mi se nešto završi preko reda ni u prodavnici, ni u pošti, ni kod lekara zato što sam poznata, ali da neko nema obzira prema ženi sa malim detetom, to je strašno. Naravno da sam burno reagovala - objasnila je Jelena.

Pink.rs

#Jelena Kostov

#Svađa

#pevačica

'