AKTUELNO

Neverovatna otkrića u Čeneju.

Novinar emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' Nemanja Vujičić posetio je Čenej i imanje na kojem se nalazi kuća u kojoj je popularna pevačica Nataša Bekvalac pre incidenta planirala zajednički život sa suprugom Lukom Lazukićem i njihovom ćerkom Katjom.

Foto: TvPink Printscreen

Kuća Nataše Bekvalac u Čeneju skrivena je od radoznalih pogleda, a teško joj je prići. Nemanja je tamo došao do neverovatnog saznanja da Luka nije viđen u Čeneju, a ispred kuće nalazi se nekoliko automobila. Ipak, kako mediji uveliko pišu, Nataša ne boravi u toj kući, već kod svojih roditelja u Novom Sadu gde se oseća najsigurnije.

Foto: Pink.rs

- Kad smo dolazili ovde nijedan komšija nije želeo da podeli sa nama gde se nalazi Natašina kuća. Ono što sam ja saznao jeste da niko od komšija nije video Luku u Čeneju., dok su Natašu videli pre nekih mesec dana - rekao je između ostalog Nemanja Vujičić sa lica mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BIO JE ŽIVAHNO DETE! Rađenov deda otkrio KOJI JE NAJVAŽNIJI SAVET koji je dao svom unuku!

Šta je još Nemanja Vujičić saznao u Čeneju pogledajte u najnovijem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'', a sutra vas u emisiji "Premijera" očekuje još detaljniji izveštaj, zato obavezno budite uz televiziju Pink.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

'