AKTUELNO

Bruka i sramota.

Usvojeni sin kraljice romske muzike Esme Redžepove priveden je zbog sumnje da je opljačkao njen muzej i iz njegao ukrao unikate, garderobu ali i urnu njenog pokojnog muža Steve Teodosijevskog.

Cela ova priča oko Esmine kuće koja je trebalo da postane muzej, a nalazi se u užasnom stanju, javnosti je postala poznata nakon priče Nemanje Vujičića i rubrike Odakle se sele u emisiji "Premijera vikend specijal", a šokantni detalji ne prestaju da potresaju region.

Foto: Printscreen Youtube

Simeon Atanasov je jedan od 47 usvojenih sinova pevačice koja je preminula 2016. godine.

Mediji tvrde da je Atanasov priveden na razgovor zbog sumnje da je Esmin muzej, koji je inače pod zaštitom države, opljačkao i iz njega odneo nakit, garderobu, nameštaj, obuću ali i urnu njenog pokojnog supruga.

Foto: Printscreen Youtube

Tridesetog marta 2018. godine prijavljeno je da je od 12. decembra 2016. godine do 30. marta 2018. nepoznati počinilac izvršio tešku krađu u Muzeju Esme Redžepove, u Ulici Samoilova, pa su preduzete mere na utvrđivanju oduzetih predmeta i pronalaženja počinilaca - piše u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA DOČEKA DAN KAD ĆE POSTATI MAJKA: Slađa Alegro raznežila sve FOTOGRAFIJOM koja je izazvala burne reakcije! (FOTO)

Redžepova je sa svojim suprugom usvojila i odgajila čak 47 sinova i jednu ćerku. Kako je naš portal prvi pisao, Esmin grob i dalje je zapušten a spomenika nema ni godinu i po dana nakon smrti jedne od najvećih diva romske muzike na Balkanu.

Pink.rs

#Esma Redžepova

'