AKTUELNO

Ukućani su među prvima otvorili ovu raspravu, koja je bila žestoka!

Porodični sastanak koji su svi takmičari održali ostavio je veliki utisak na sve gledaoce, naročito zbog rasprava koju su započeli učesnici koji su do sada imali samo male razmirice. Jedni od njih bili su i FIlip Đukić i Bane Čolak, a ono što ih u Beloj kući povezuje jeste Marija Ana Smiljanić.

Naime, Veliki šef im je poslao pismo u kojem je naglasio da svako od njih mora da se izjasni po pitanju njihovog života u Zadruzi, pa im je otkrio da je upravo ovo momenat kada će svi ukućani morati da kažu jedni drugima u lice, sve ono što su pričali iza leđa. Među prvima bio je Filip Đukić koji je imao potrebu da kaže nešto o Banetu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Baneta znam od spolja, bili smo okej, a on ovde nikada nije pominjao da se mi poznajemo i zato on sve to namerno radi sa Marijom Anom, čim se mi posvađamo on je tu, nosi joj kafu, priča sa njom, pokušava da joj se približi. Ista priča je bila i za Anđela, na kraju je dečko ustao i rekao je oni nisu nikakvi drugari... Tako da, pritom... Dečko je priznao da se lažno kleo! - rekao je Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu da kažem da sam se možda lažno kleo, ali što se tiče Marije Ane nemoj da pričaš neke priče, jer mesec dana pre nego da uđe Kija rekao si sam da se ništa ne vrti oko tebe i da ćeš uskoro da ispadneš, a ti ako si šmeker dođi ovde i udari me, uradi šta imaš, nemoj mi te pretnje! - odgovorio je Bane.
Pusti pretnje, ti meni na ovo nikakav odgovor nisi dao! Ni za Anđela, ni za prijateljstvo, on nema šta da kaže! Odgovori, ako imaš odgovor! - napao ga je Filip.

Iako su svi pomislili da će se rasprava na ovome završiti, Miljana Kulić imala je potrebu da prokomentariše ovu situaciju u Banetovu korist, što je Filipa izvelo iz takta pa joj je žestoko odbrusio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ćuti ti i ne mešaj se u stvari koje te se ne tiču, jer nemaš svoju priču! Tebe su tamo punili pa si došla u rijaliti, tako da nemoj da se mešaš, opet ti kažem! Ne može mene bolesna Miljana Kulić da me nadjačava, jer ti pričaš u prazno - vikao je Filip.
Ja ću da pričam šta ja hoću, a tebe treba sramota da bude, nećeš da priznaš da si homoseksualac! - rekla je MIljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rasprava je dugo trajala, a onda je Filip pred svima otkrio da je ona i te kako zaljubljena u Marka Miljkovića, a na iznenađenje mnogih, Miljana je pred svima i na sav glas rekla šta oseća prema njemu.

On je prelep dečko, ja lepšeg dečka nisam videla u životu i mnogo mi se sviđa. Marko, zaljubljena sam u tebe! - bila je iskrena Miljana.

Kako je izgledala prva rasprava ukućana i šta su još rekli jedni o drugima pogledajte detaljno u nastavku.

K. Ristić

#Bane Čolak

#Filip Đukić

#Miljana Kulić

'