AKTUELNO

Zaratile bivše drugarice.

Tokom prethodne noći, izbila je žučna rasprava između učesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i to ponovo zbog hrane. Nakon što su se sukobili Nemanja Đerić Đekson i Milan Milošević, teške reči su razmenile i Andrijana Radonjić i Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su već nekoliko dana na ratnoj nozi, a sada je svađa dostigla vrhunac. Andrijana je zamerila Sanji što je nije pitala da li ima šta da jede i zbog toga joj je odbrusila "Marš, bre. Sram da te bude".

Stankovićeva je zbog ovih reči otišla u sobu i rasplakala se, a u njenu odbranu odmah je stala Jovana Tomić Matora.

Sedam meseci si joj se poveravala, šta sad? Više niste drugarice? Evo ti sad, druži se sa tatom, nemoj da se družiš sa njom - vikala je Matora na Andrijanu.

Foto: TvPink Printscreen

Napada me, a nije u pravu, napada me zbog dve viršle. Pali - odbrusila im je Radonjićeva i otišla iz sobe pokazujući im srednji prst.

Foto: TvPink Printscreen

Pali ti, folirantu jedan! To je ta Andrijana koja sedam meseci ovde ćuti i smrdi! Posle je Sara loša - viknula je Sanja za svojom bivšom drugaricom.

Nakon ovih teških reči i Pinkova zvezda se rasplakala u dvorištu, a oko nje su se odmah skupili Zorana Stefanov, Duško Radonjić i Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA DOVELA ĐEKSONA DO LUDILA: Pozdrav za Tomu ali ja I DALJE VOLIM NEMANJU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Nemanja Đerić Đekson

#Sanja Stanković

'