AKTUELNO

Pale teške reči između dvojice zadrugara.

Nakon "Igre istine" nastala je žestoka svađa između Nemanje Đerića Đeksona i Milana Miloševića. Povod za ovu havariju u Beloj kući bila je hrana.

Foto: TvPink Printscreen

Milanu je zasmetalo to što stalno vidi Đeksona i njegovu "ekipu" da štekaju hranu a neprestano govore kako nemaju šta da jedu.

Ti ne daš ljudima da jedu ovde a jedeš 20 puta dnevno - vikao je Milan kada je video da Đekson i Andrijana Radonjić mese hleb.

Foto: TvPink Printscreen

Što to ne kažeš Slobi ili Anđelu? Majmune, debilčino! Ja nikome ništa ne kradem, debilu jedan - vikao je Đekson.

U ovu raspravu se umešala i Nemanjina lepša polovina. Andrijana je podigla kuću na noge zbog Milanovih optužbi. U međuvremenu, Sanja Stanković je došla u kuhinju i dala svoj komentar na situaciju, pa su se i bivše drugarice počastile sočnim psovkama.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su devojke otišle svaka na svoju stranu, novinar i reper su nastavili prepucavanje.

Zbog takvih kao ti, sam ja ovde gladan - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITJATE JOŠ: Banetova majka SIGURNA da će se on POVUĆI: Između Mikija i Nadežde postoje emocije, a ona ŠOKIRALA PRIZNANJEM! (VIDEO)

Sad bih ti se naje*ao mamice, zbog mene si gladan? Je*em li ti mamicu u pi*ku. Sad bih te šutnuo u glavu, koliko si iritantan - urlao je Đekson.

Nakon sukoba sa reperom, Milan je upao i u raspravu sa Zoranom Stefanov koja je pokušala da mu objasni da nije sklonila sok kao što je novinar tvrdio.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava zbog koje je i obezbeđenje uletelo u Belu kuću i stajalo u pripravnosti ako dođe do većeg okršaja, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Zorana Stefanov

'