AKTUELNO

Bura oko njihovog intimnog odnosa ne prestaje.

U toku "Igre istine" pale su mnoge maske. Zadrugari su odgovarali na škakljiva pitanja svojih cimera a neki komentari su rasplamsali stare sukobe.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnici su večeras zvanično saznali za se*s koji se desio između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića i svi su imali komentar na ovo. Jedna od onih koja je bila šokirana ovim saznanjem je Snežana Mišković Viktorija koja je uputila pitanje upravo Nadeždi.

Kada sam saznala za to što ste uradili pitala sam Mikija, on mi je rekao "Ja nikoga nisam silovao", pogle toga sam pitala tebe a ti si rekla "Ja imam cilj u životu, to je moja stvar i šta tebe briga. Ja sam imala se*s sa favoritom". Sad te pitam, kako se zove ta veza ako on tebe kr*sne dva puta i onda ode svako na svoju stranu? Zašto ne ideš kod Mikija pa spavate zagrljeni? Zašto se ti, kao žena, ne osećaš loše - pitala je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva se zbog ovog pitanja veoma iznervirala pa nije mogla da iskontroliše bes.

Odkud ti znaš da se mi nismo kr*snuli više od dva puta? Ja se ne sećam da sam to izjavila a ako sam rekla, to je bila ironija. Uradila sam to zato što se pored njega osećam kao žena. Ti si meni rekla da se ja je*em za cigare - vikala je Nadežda.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miki POBESNEO zbog Teodore: Imamo posla sa retardima! (VIDEO)

Đuričić je nekoliko puta pokušao da smiri situaciju između dve zadrugarke koje su mu izuztno drage, ali njihova svađa se nije stišavala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Snežana Mišković Viktorija

'