AKTUELNO

Ja volim pevačice iz Hrvatske i ti imaš tu slatkoću u pevanju koja meni prija, bila si odlična. Ovo je tvoj teren i ti se ovde odlično snalaziš - pohvalio je Emmu Milan.

Trinaestogodišnja Emma Uvalić iz Splita večeras je otpevala pesmu Josipe Lisac "Nismo mi bez cilja". Uz plesače na sceni Emmin nastup bio je savršen što je žiri i nagradio sa svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Divno! Znači ja mogu samo da kažem da imaš zvonak, prodoran glas, da si u nekoj svojoj zoni komfora našla šta možeš da uradiš. Kad bi otišla dalje, verujem da bi uspela i u tome. Jako dobro si se snašla u svemu ovome, ja sam bila "oduvana". Tako sigurna, nikakvo preterivanje, stvarno sve je na mestu - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti da si se rodila ranije i da si počela da pevaš ranije, sigurno bih te slušao kao mali. Ja volim pevačice iz Hrvatske i ti imaš tu slatkoću u pevanju koja meni prija, bila si odlična. Ovo je tvoj teren i ti se ovde odlično snalaziš - pohvalio je Emmu Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se dopada to što si prestala da budeš pretenciozna. Sada iizgledaš kao jedna prelepa devojčica koja ubrzano raste i pevaš kao zmaj, a tek ćeš da pevaš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

'