AKTUELNO

Sve o životu zlatnog vaterpoliste saznaćete iz prve ruke od njegovih najbližih.

Doza dobre zabave i pravih informacije gledaoce TV Pink očekuje u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 22. aprila tačno u 14 časova!

U ovonedeljnoj rubrici "Odakle se sele", Nemanja Vujičić iz Sombora donosi priču o detinjstvu Nikole Rađena, našeg proslavljenog vaterpoliste i supruga Ane Kokić. Za emisiju "Premijera-Vikend specijal" i rubriku "Odakle se sele" govoriće Nikolini baba i deda, koji su pored mame Ljiljane, supruge Ane i ćerki, njegova najveća podrška. Oni će se između ostalog osvrnuti na jedan bolan trenutak u Rađenovom životu - iznenadna smrt oca koja ga je pre tri godine potpuno slomila.

Foto: Beta

Sve o životu zlatnog vaterpoliste koji je sa reprezentacijom osvajao brojne medalje na prestižnim evropskim i svetskim takmičenjima, saznaćete iz prve ruke od njegovih najbližih.

Foto: BAR - STANICA 1884

Priča koja je proteklog vikenda potresla javnost u Srbiji, jeste fizički nasrtaj Luke Lazukića na suprugu Natašu Bekvalac. I dok se nastavlja prava životna i porodična drama pop zvezde, reporteri "Premijera-Vikend specijala" izveštavaće o novim detaljima uživo iz Novog Sada i Beograda.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/e-stock Miloš Rafailović

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će u studiju ugostiti hitmejkera, repera i producenta koji je osvojio Balkan svojim pesmama i saradnjama sa velikim zvezdama, Slobodana Veljkovića Cobija, a svoju drugu duetsku pesmu "Sinovi tame" predstaviće Dženan Lončarević i Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko" benda.

Foto: Promo

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga i ekskluzivnih informacija, zato ostanite uz "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 22. aprila uživo od 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Kokić

#Dženan Lončarević

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Nemanja Vujičić

#Nikola Rađen

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Sale Cvetković Tropico

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'