AKTUELNO

Maca ljubomorna na svaku devojku.

Gledaoci pokraj malih ekrana koji svakodnevno prate dešavanja rijalitija "Zadruga" su došli do zaključka da Bora Santana i Miljana Kulić imaju vrlo korektan odnos i da pored toga što se odlično slažu, bili bi zanimljivi i kao par.

Foto: RTV Pink

Jedna od najzgodnijih devojaka u petom mesecu trudnoće, to sam juče komentarisao dok je bila na sceni. Rekao sam joj juče da je izgledala najprirodnije od svih, nikako se ne primećuje da je trudna. A pošto je trudna, mene je sramota da je masiram. Njena energija mi prija, ja ne želim ništa sa njom zato što je trudna, ali nikad se ne zna - prvi se izjasnio Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stalno mi kaže kako sam seksi, šta bih radio sa tobom. mnogo mi se dopadaš. Čak je rekao da će i dete prihvatiti, pa ćemo dete slagati da je on otac - rekla je Miljana kroz smeh.

Čini se da Macu Diskreciju nisu prošla osećanja koja gaji prema Bori, pa je zbog ovih reči rešila da se osveti i napakosti svojoj simpatiji bacivši mu jorgan u kesu za smeće. Iako je izgledalo da će doći do žestokog okršaja, on je uspeo da se iskontroliše i zanemari ovu situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Vrhunac ove situacije je dolazak Kristine Kockar do kese kada je počela da seče nokte nad prekrivačem.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: LUNA OSTALA BEZ TEKSTA! Kija ZAPREPASTILA: Da sam tražila BUNDU od Slobe, znam da bi je poklonio meni! (VIDEO)

Borinu reakciju na sve ovo možete pogledati u narednom video-snimcima.

D. B.

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'